Despre Noi

Am ales să fim flexibili având ca argument experiența celor peste 19 ani de când oferim servicii IT clienților noștri, companii sau instituții din Transilvania.

Istoricul nostru

Înființată în iunie 1997, S.C. Elektroweigl S.R.L a fost o firmă mixtă germană-romană preluând clienții și activele S.C. Mc Hara Internațional, având că obiectiv inițial de activitate vânzarea și distribuția de produse și echipamente IT.

Începând cu 2005, S.C. Elektroweigl S.R.L își extinde activitatea adăugand în portofoliul companiei oferirea de servicii în domeniul IT&C ajungând în topul firmelor locale.

Din 2012 devine netiTworks având că obiectiv oferirea de soluții IT integrate precum și menținerea poziției de top pe piață de IT din România.

Ce ne caracterizează

Ne dorim să rămanem una dintre cele mai viabile și de încredere soluție pentru orice companie care își propune externalizarea serviciilor IT.

Flexibilitate

Ne adaptăm specificului oricărui proiect

Eficientă operațională

Indeplinirea la timp a angajamentelor luate

Preț competitiv

Fiecare ofertă are valorea ei, de aceea avem pachete dedicate

Satisfacția clientului

Referințele clienților sunt principalul nostru canal de dezvoltare

Au încredere în serviciile noastre:

Ce oferim

Cum nevoile diferă în funcție de specificul fiecărei activităti, netiTworks alcătuită din specialiști certificați în domeniul IT propune o abordare particularizată, oferind soluții optime în scopul dezvoltării și eficientizării proceselor interne din cadrul companiei tale.

Dacă decizi să să îți realizezi proiectul cu noi, pașii de urmat sunt simpli: analiza proiectului, realizarea devizului, implementarea și testarea soluției alese. Desigur, vei avea parte de ofertele noastre dedicate pentru soluții de securitate și mentenanța echipamentelor.

Analizând oferta noastră cu sigurantă vei descoperi cât de bine se potrivește soluția netiTworks nevoilor tale. Și avem grijă de ține și de proiectul tău. Soluțiile de securitate pe care ți le oferim și tehnologiile Data Loss Prevention îți vor asigura liniștea.

Certificări

Firma noastră este certificată ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004, pentru următoarele domenii de activitate:

– instalare și service echipamente și soluții IT;

– proiectări și instalări rețele date;

– proiectări și instalări rețele electrice;

– comercializare echipamente și soluții IT.