Microsoft Azure

este o platforma Cloud flexibila care va permite sa dezvoltati, sa implementati si sa gestionati rapid aplicatii intr-o retea globala de centre de date gestionate de Microsoft.

 

Microsoft Azure este o solutie de cloud public include servicii integrate de stocare date, networking si aplicatii. Exista 3 tipologii de cloud public, privat si hybrid.
Azure ruleaza pe o retea globala tot mai mare de centre de date, gestionate in peste 19 de regiuni, oferindu-va o gama larga de optiuni pentru rularea aplicatiilor si asigurarea clientilor ca vor obtine intotdeauna o performanta ridicata. Azure este primul furnizor de cloud multinational in China si continua sa se extinda in noi regiuni de pe glob.
Azure permite utilizatorilor sa inceapa cu costuri foarte mici. In felul acesta nu vor face investitii in echipamente hardware.

 

Cloud computing este impartit in 3 categorii:

– SaaS: Software as a service
– PaaS: Platform as a service
– IaaS: Infrastructure as a service

Azure este singura platforma cloud pozitionata de Gartner ca lider in industrie atat pentru infrastructura-ca-si-serviciu (Infrastructure-as-a-Service – IaaS) cat si pentru platforma-ca-si-serviciu (Platform-as-a-service – PaaS). Aceasta combinatie puternica de servicii va permite construirea, implementarea si gestionarea cererilor de orice fel pentru o productivitate de neegalat.


AZURE VIRTUAL MACHINES

Furnizeaza masini virutale cu Windows si Linux sau aplicatii in cateva minute. Puteti utiliza aceleasi masini virtuale si instrumente de management in Azure pe care le utilizati si local.

Ai mai multe optiuni Plateste doar cea ce utilizezi Dimensionati in functie de nevoi Asigurati securitatea datelor
Windows sau Linux? Alege sa ruleze local, in cloud sau in ambele medii Facturare la minut Puteti dimensiona de la masina virtuala la peste o mie Datele sunt criptate
Pastreaza controlul obtineti intotdeauna cel mai bun raport pret/calitate, avand control total asupra bugetului

 

Cresteti sau scadeti in functie de nevoi Protectie antivirus si antimalware
Alege imaginea pentru masina virtuala sau descarca o imagine preconfigurata din marketplace-ul Azure Solutii de baza de date hibrid Conexiuni private securizate
Azure sprijina cea mai larga gama de sisteme de operare, limbaje de programare, baze de date si dispozitive

 

Se integreaza cu usurinta cu mediul IT existent in cadrul companiei dvs.

 


BACKUP SI DISASTER RECOVERY

Backup Azure este un serviciu eficient care ofera protectia datelor clientilor, indiferent unde se afla: in datacenterul companiei, public sau privat. Backup Azure cu Azure Site Recovery ofera cost-eficienta, instrumente consistente pentru backup offsite si recuperare operationala, precum si disponibilitatea aplicatiilor unificate si a protectiei datelor.

Veti plati doar pentru datele stocate ( upload-ul este gratuity, download-ul se plateste)

Copiile de rezerva sunt criptate, inclusive transferal de date prin retea

Datele sunt replicate de 3 ori, respective de 6 ori in 2 centre de date diferite

Disponibilitate garantata SLA 99.9%

Se integreaza cu solutii de la terti parti (Veeam, Synology…)

Servicii online eficiente si flexibile

Back-up-ul il puteti folosi in retea si pe discul dumneavoastra. Dupa finalizarea backup-ului initial, vor fi completate doar modificarile complementare cu o frecventa specifica. Functii integrate: comprimare, criptare, back-up si stocare de lunga durata.