ECHIPAMENTE IT

Echipamente IT integrate pentru business-ul tău

Desfășurând parteneriate cu numeroși vendori importanți din industrie și fiind acreditați de aceștia, netiTworks îți oferă soluții hardware potrivite pentru nevoile companiei tale. De la laptopuri, servere și imprimante, până la echipamente de rețea, sisteme de supraveghere video și sisteme de videoconferință, îți punem la dispoziție o gamă variată de produse personalizate pe cerințele tale specifice.

DSC_1958

Furnizori și parteneri

Colaborăm cu un număr semnificativ de brand-uri recunoscute în industrie, pentru a ne asigura că acoperim toate nevoile la nivel hardware ale business-ului tău. Astfel, suntem acreditați ca: Fujitsu Gold Partner, Dell Gold Partner, Cisco Select Integrator și Fortinet Silver Partner, asigurând vânzarea de echipamente de calitate de la toți acești vendori și mulți alții.

Laptopuri, stații de lucru și stații grafice

Servere și storage

Imprimante, scannere, consumabile

Componenete calculatoare, accesorii

Network Attached Storage

Ups-uri

Cabinete comunicații

Videoproiectoare

Echipamente de rețea

Software

Sisteme supraveghere video

Videoconferință

Află mai multe despre produsele noastre și descoperă soluțiile hardware potrivite pentru nevoile organizației tale.

Servicii

Suntem alături de tine în alegerea echipamentelor care să asigure dezvoltarea firmei tale și să îi crească nivelul de competitivitate în industrie și asigurăm mentenanța acestora în scopul funcționării lor la cele mai înalte standarde.

Consultanță

Te ajutăm să alegi echipamentele care satisfac cu adevărat cerințele companiei tale și îți oferim asistență tehnică în utilizarea acestora.

Service

Asigurăm suportul IT pentru sistemele hardware achiziționate și intervenții rapide, în scopul rezolvării problemelor apărute.

Mententanță

Realizăm arhitectura necesară pentru optimizarea fluxului de lucru și garantăm mentenanța echipamentelor și monitorizarea constantă.

Solicită o consultanță gratuită