Termeni și condiții

Termeni și condiții

Website-ul www.netitworks.ro este proprietatea companiei noastre Elektroweigl SRL (sediu social în Cluj-Napoca, Str. Siretului nr. 29 Cluj-Napoca, Cluj, RO10196053).
Pentru utilizarea site-ului nostru trebuie sa țineți cont de următoarele:

Utilizarea website-ului

Scopul permis pentru utilizarea website-ului prezent este obținerea de informații și accesul la serviciile sau materialele online oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat şi vă este oferit “ca atare”, fără a se oferi nicio garanție de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită.

Pentru a asigura transparenta fata de vizitatorii noștri, sunt disponibile public Politica de confidențialitate si Politica de cookie-uri, pe care va rugam sa le parcurgeți cu atenție. Daca este cazul, ne puteți transmite orice sesizare la datele de contact prezente in cadrul acestor politici.

Copyright & Drepturi de proprietate intelectuala

Deținem in întregime drepturile de proprietate intelectuala asupra întregului website prezent, conținutul site-ului (ex: text, imagini, video, sunet, logo, fișiere ce se pot descărca) fiind protejat; drepturile de autor sunt protejate prin legislație specifică astfel că reproducerea (sau orice operațiune de prelucrare) a oricărui tip de conținut prezent în website-ul nostru necesită consimțământul nostru scris.
Sigla netITWorks este marca înregistrată si nu poate fi utilizata decât cu consimțământul nostru.

Limitarea răspunderii

Nu ne asumăm nici o responsabilitate cu privire la daune/prejudicii materiale sau morale rezultate în urma utilizării website-ului nostru, ca urmare a diverse cauze (ex: erori, omisiuni, opinii exprimate), utilizatorii asumându-și acest risc. Dacă există conținut ce poate fi descărcat de către utilizatori, nu ne declarăm responsabili pentru posibile infectări cu viruși, ce pot apărea pe parcursul descărcării.