Soluții wireless profesionale

Este ansamblul de dispozitive, facilități și servicii necesare interconectivitatii echipamentelor IT dintr-o structură organizațională, stând la baza eficientizării comunicației și implicit la succesul afacerii companiei tale.
Asistență directă

Cablări structurate

NetItworks deține o bogată experiență în cablări structurate.

Indiferent de complexitatea lucrărilor, specialiștii noștrii propun soluțiile adecvate, asociate unui ritm de execuție extrem de rapid. Serviciile de cablare structurată includ

asset_45
asset_46

Supraveghere video IP

Axis este o companie IT ce oferă soluţii video de reţea pentru instalări profesionale. Compania este lider de piaţă la nivel global în domeniul video de reţea, conducând procesul de tranziţie de la supravegherea analogică la cea digitală.

Produsele şi solutiile Axis sunt concentrate pe supravegherea de securitate şi monitorizare de la distanţă şi se bazează pe platforme tehnologice inovatoare.

Axis este expertul mondial în domeniul produselor video de reţea. De fapt, sistemele video de reţea au fost create de Axis. Axia a inventat şi lansat prima cameră de reţea în 1996 şi continua sa fie lider pe această piaţă, graţie unor produse de prim nivel ce asigură o valoare reală pentru orice tip de situaţie de supraveghere video.

Soluţiile pentru sisteme video de reţea Axis oferă capabilităţi excepţionale de supraveghere, eficacitatea soluţiilor fiind demonstrată în medii cu cerinţe ridicate de securitate la nivel mondial.

Telefonie IP

Mai mult de un milion de firme din întreaga lume, inclusiv 90% dintre firmele din FORTUNE 500 folosesc AVAYA pentru a îndeplini nevoile de comunicare prin echipamentele de telefonie IP.

asset_47

CASE STUDIES

Our Work Showcase

Sevicii integrate

de infrastructura IT

asset_27