Fortinet

Au fost peste 187 de milioane de atacuri ransomware în 2019. Adică peste 500.000 de atacuri asupra companiilor în fiecare zi.

Dacă nu ai fost încă victima unui atac de tip ransomware, este doar o chestiune de timp pănă când business-ul tău, sau chiar rețeau personală de acasă, va fi sub un atac cibernetic. Și chiar dacă ai fost deja într-un astfel de atac, asta nu înseamnă că o să fii evitat pe viitor. Pentru când vine acea zi, este esențial să știi ce să faci pentru a minimiza impactul asupra ta, a echipei și a afacerii tale.

SERVICIILE NOASTRE

Customizabile conform
specificului companiei tale

Network Security

Cloud Security

Security Operations

Zero Trust Access

Networking & Communications

SECURITATE

asset_27
fortinet_logo_4

Fortinet oferă clienților săi protecție inteligentă, perfectă pe suprafața de atac în expansiune și puterea de a răspunde cerințelor de performanță din ce în ce mai mari ale rețelei - astăzi și în viitor. Doar arhitectura Fortinet Security Fabric poate oferi securitate fără compromisuri pentru a aborda cele mai critice provocări de securitate, fie în medii de rețea, aplicații, cloud sau mobile. Fortinet se află pe primul loc în categoria celor mai multe dispozitive de securitate livrate la nivel mondial și peste 500.000 de clienți au încredere în Fortinet pentru a-și proteja afacerile.

K-12 School Districts

Higher Education

Retail

Financial Services

Manufacturing

Operational Technology (OT)

Healthcare

Sevicii integrate

de securitate IT

asset_27