Fortinet

Pentru un număr semnificativ de business-uri, contextul introdus de pandemia de coronavirus a marcat debutul unei noi revoluții digitale, având ca principii de bază munca de la distanță și managementul datelor. Multe dintre companii au fost nepregătite pentru această schimbare, ceea ce a favorizat atacurile ransomware.

Ele reprezintă un pericol pentru fiecare organizație, cele mai susceptibile fiind însă business-urile mici și medii. Astfel, în anul 2018, mai mult de 71% dintre atacurile ransomware au vizat IMM-urile. Forma lor a evoluat continuu, iar metoda principală de propagare rămâne email-ul, în timp ce ținta lor sunt datele companiei. Există și atacuri care afectează resurse precum utilajele și liniile de producție, toate acestea influențând negativ productivitatea unei companii.

Fortinet oferă soluții de asigurare a securității cibernetice, care contribuie din timp la identificarea zonelor vulnerabile, la prevenirea atacurilor ransomware și la răspunsul eficient în cazul apariției acestora.

SECURITATE cibernetică

asset_27
fortinet_logo_4

Soluții de securitate cibernetică

Fortinet acoperă nevoile de securitate cibernetică ale unei companii, oferind soluții integrate pentru protecția împotriva numeroaselor amenințări la nivel digital.

Endpoint Protection

Email Protection

Web Application Firewall

Network Security

Cloud Security

Zero Trust Access

Networking & Communications

Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric oferă o protecție end-to-end organizațiilor indiferent de dimensiunile acestora, prevenind astfel atacurile cibernetice și cele ransomware, pe toate punctele de intrare. Fortinet îmbină soluții de prevenție, detecție și mitigare de top pentru a combate cele mai avansate amenințări din prezent.

Prevenirea phishing-ului cu FortiMail

Securitatea navigării online cu FortiGuard Web Filtering

Detectarea și prevenirea malware cu FortiEDR

Identificarea amenințărilor și evitarea atacurilor cu FortiSandbox

Accesarea securizată prin autentificare doi factori cu FortiToken

Soluții integrate

de securitate cibernetică

asset_27

Solicită o consultanță gratuită