Dell

În contextul actual de business, datele sunt moneda economiei digitale, reprezentând resurse de bază care trebuie protejate, păstrate confidențial și accesate în orice moment. Valoarea lor le crește însă susceptibilitatea, ele devenind o țintă pentru atacurile cibernetice.

Indiferent de industria în care activează sau de dimensiunile lor, organizațiile sunt expuse atacurilor cibernetice, acestea putând provoca pierderi semnificative de bani, timp, resurse și reputație. O strategie de backup securizat al datelor devine astfel o necesitate pentru business-uri, multe dintre ele neavând însă încredere în soluțiile lor de protecție.

Pentru a evita această situație, este recomandată modernizarea și automatizarea instrumentelor cu ajutorul tehnologiei Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery. Prin aceasta se obține o protecție modernă și inteligentă, ce garantează izolarea datelor critice, identificarea activităților suspecte și accelerarea procesului de recuperare a datelor.

server

asset_27

PowerEdge R550 Rack Server

Dell EMC PowerEdge R550, cu procesoare scalabile Intel® Xeon® de a treia generație, oferă o flexibilitate suplimentară pentru organizațiile care caută o valoare excepțională.

Soluții integrate de

backup securizat date

Beneficii soluții de recuperare a datelor

Izolare și management date

Centru de date distinct de rețeaua internă și cu acces limitat pentru utilizatori

Copiere automată și Air Gap

Securizarea copiilor de date într-un spațiu digital și separarea acestuia de mediul de backup

Instrumente inteligente de analiză

Resurse analitice și de remediere a afectării integrității datelor

Recuperare și remediere date

Instrumente de recuperare utilizând procese dinamice și proceduri existente

BACKUP DATE

asset_27

Dell EMC Data Domain DD6300

Protejează-ți datele și asigură succesul business-ului tău! Cu serverul Data Domain DD6300 obții performanță, eficiență și fiabilitate la backup, arhivare și recuperare în caz de dezastru. Acesta reprezintă un sistem de stocare ideal pentru centrele de date mici și medii.

Cu o capacitate de până la 24 TB/oră, serverul poate realiza un backup de 192TB de date în mai puțin de 8 ore. Mai mult, datorită adăugării unui flash SSD pentru metadate, DD6300 oferă performanțe mai rapide comparativ cu generația anterioară.

Specificații

24TB/oră rată transfer

178TB capacitate utilă

8.9PB capacitate logică

Centre date mici-medii

Soluții integrate

de back-up securizat date

Solicită o consultanță gratuită