Th Trucks (EVW Holding)

Th Trucks (EVW Holding)

Provocare

În cadrul acestui proiect, obiectivul principal a fost oferirea unei soluții hardware care să acopere cerințele implementării unui ERP bazat pe SAP HANA.

 

Soluții

Astfel, în faza inițială am realizat analiza cerințelor specifice arhitecturii soluției bazată pe Fujtisu Primequest 2800, un server dedicat zonei de aplicații mission-critical, certificat SAP HANA. Acesta are la bază o soluție ce permite acomodarea a până la 4 partiții fizice, izolate fizic și logic. Fiecare partiție este echipată cu două procesoare Intel Xeon E7-8880v4, având 22C/44T, precum și 768 GB de memorie RAM.

Luând în calcul facilitarea alocării și administrării resurselor de stocare, dar și scăderea costurilor soluției, s-a optat pentru integrarea unui echipament de stocare FUJITSU ETERNUS DX200, certificat pentru SAP HANA, care să găzduiască toate HDD-urile și SSD-urile necesare acestei implementări.

 

Rezultate

Soluția implementată bazată pe tehnologia Fujtisu Primequest a asigurat necesarul de resurse pentru instalarea SAP HANA, precum și a celor 3 instanțe de baze de date pentru Productiv, respectiv 4 instanțe pentru mediul DEV/QAS. Pe lângă avantajele posibilității scalării în timp a soluției, sistemul bazat pe Primequest asigură și redundanța necesară pentru o astfel de aplicație:

  • Cele două lame de procesare, fiind echipate identic, asigură redundanța la nivel hardware; în cazul în care una dintre lame întâmpină o defecțiune, funcționalitatea ei este preluată de cea de-a doua lamă;
  • Cele două lame de comunicare asigură redundanța și la nivelul comunicațiilor, astfel încât, în eventualitatea unui defect apărut la una dintre lame, comunicațiile vor fi în continuare funcționale;
  • Cele șase surse de alimentare asigură atât funcționarea în parametrii optimi a șasiului, precum și redundanța la alimentarea electrică necesară acestuia, în cazul în care una dintre surse întâmpină o defecțiune.

 

S-a îmbunătățit infrastructura de comunicații la toate sediile din țară prin înlocuirea soluției de linii dedicate între locații cu o soluție de comunicații securizate prin VPN folosind tehnologiile Fortinet. S-a realizat o scădere semnificativă a costurilor de exploatare și s-a obținut o vizibilitate mai mare a infrastructurii naționale și a securității datelor.