servere dell

Performanță în accesarea, managementul și backup-ul datelor cu serverele Dell PowerEdge

În prezent, un management eficient al datelor poate face diferența dintre succesul și eșecul unei companii. În efortul lor de a susține competitivitatea business-urilor într-o piață aflată într-o continuă dezvoltare, netiTworks colaborează cu Dell pentru a oferi cele mai productive sisteme și servere de acces, stocare și backup securizat al datelor.

Dell este un lider la nivel internațional în zona de IT, care pune la dispoziția organizațiilor de mai mult de 30 de ani soluții, produse și servicii de transformare digitală care asigură dezvoltarea acestora. Recunoscând puterea inovării, Dell își îmbunătățește constant tehnologiile, cu obiectivul de a oferi beneficii inedite clienților săi.

Acest principiu este aplicat și în cazul celor mai noi servere PowerEdge, concepute pentru a răspunde celor mai dificile sarcini de lucru ale unei companii și pentru a funcționa autonom în cadrul tuturor departamentelor sale. Alături de sistemul integrat de management IT OpenManage, serverele PowerEdge oferă cele mai bune funcții de automatizare și raportare de până în prezent. În funcție de nevoile și dimensiunile business-ului tău, poți alege dintr-o gamă de servere rack cu unul, două sau patru socketuri, care oferă performanță puternică în gestionarea sarcinilor de lucru și o scalabilitate ridicată.

Printre cele mai importante beneficii aduse de noua tehnologie PowerEdge se numără:

  • Calcul adaptiv

Serverele Dell sunt proiectate pentru a oferi o platformă extrem de scalabilă ce poate optimiza cele mai noi dezvoltări tehnologice din aria procesoarelor, memoriei, rețelelor și stocării.

 

  • Infrastructură autonomă

Sistemele inteligente care funcționează atât împreună, cât și independent permit răspunderea rapidă la oportunitățile de afaceri prin posibilitatea accesării informațiilor în timp real.

 

  • Securitate

Serverele Dell PowerEdge sunt bazate pe o infrastructură concepută pentru a asigura securitatea absolută, precum și capacitatea de a anticipa potențialele amenințări.

 

Diferite modele de servere Dell prezintă capacități și caracteristici diferite, în funcție de nevoile companiei tale. Indiferent de dimensiunile business-ului tău, vei putea o găsi o soluție potrivită acestuia. În continuare vom vorbi însă despre unul dintre cele mai recomandate sisteme, datorită versatilității, raportului preț-performanță și posibilităților de virtualizare.

 

Dell EMC PowerEdge R550

Serverul Dell EMC PowerEdge R550, care dispune de a 3-a generație de procesoare Intel® Xeon® Scalabile, oferă flexibilitate pentru organizațiile care caută să-și maximizeze valoarea investiției. Acesta reprezintă un sistem de gamă medie dual-socket 2U, care poate acoperi nevoile business-urilor în materie de procesare, I/O și stocare. Astfel, R550 constituie o balanță ideală între versatilitate și accesibilitate, cu o capacitate mare de stocare, ce poate fi utilizată pentru diferite necesități.

Printre capacitățile acestuia se numără:

  • Adăugarea puterii și nucleelor suplimentare. Oferă până la procesoare scalabile Intel Xeon de a 3-a generație, cu până la 24 de nuclee pe socket.
  • Alegerea unei memorii mai rapide. Suportă până la 16 DDR4 RDIMMS cu 2933 MT/sec.
  • Îmbunătățirea vitezei de transfer și reducerea latenței. Cu până la 3 sloturi PCIe Gen4 și 1 PCIe Gen3.
  • Includerea stocării flexibile. Suportă până la 16x 2.5” SAS/SATA hard disk-uri/SSDs sau până la 8x 3.5” SAS/SATA hard disk-uri/SSDs.
  • Susținerea virtualizării și a sarcinilor mici de infrastructură IT.

 

Pe lângă aceste capabilități, serverele Dell dispun de o protecție ridicată cu ajutorul tehnologiilor EMC și Intel. Siguranța datelor este un aspect urmărit de companie în toate dezvoltările tehnologice, Dell identificând permanent modalități inovatoare de reducere a riscurilor pentru fiecare organizație. Mai mult decât atât, în cazul apariției unui incident neprevăzut, soluțiile de recuperare a datelor permit reluarea rapidă a activităților business-ului, evitându-se astfel pierderile majore de timp și bani.

Pe site-ul nostru poți găsi mai multe detalii despre soluțiile integrate de backup securizat al datelor și poți cere mai multe informații despre serverele potrivite companiei tale.

Alte articole