Federația Română de Baschet

Federația Română de Baschet

Provocare

Colaborarea cu Federația Română de Baschet a privit Campionatul European desfășurat în incinta Sălii Polivalente (BT Arena) din Cluj-Napoca. În urma meeting-ului preliminar avut cu reprezentanții Federației Române de Baschet, am primit de la organizație caietul de sarcini cu cerințele tehnice necesare.

Ele vizau realizarea unei infrastructuri complet redundante, două data room-uri, 3 provideri internet, peste 600 de porturi de rețea și wireless profesional, deservind simultan peste 450 de utilizatori acreditați și peste 9000 de spectatori. De asemenea, toate echipamentele trebuiau să fie puse la dispoziție de către furnizori în regim de închiriere, pe întreaga durată a competiției.

 

Soluții

Pentru a răspunde tuturor nevoilor și a asigura o desfășurare fără dificultăți a evenimentului, am ales echipamentele care corespundeau perfect cerințelor, realizând arhitectura soluției și proiectul tehnic. Soluția cuprindea astfel sisteme firewall Fortigate, switch-uri FortiSwitch, echipamente Ruckus Wireless, laptop-uri, imprimante, copiatoare și servere de monitorizare.

În urma propunerii inițiale, am organizat o întâlnire cu persoanele din departamentul IT al Federației Europene de Baschet, care au validat soluția propusă. Pentru implementare, a fost extinsă cablarea existentă în Sala Polivalentă Cluj-Napoca, atât pe fibră optică cât și pe cupru. Ulterior, am asigurat instalarea și configurarea echipamentelor, ce au fost supuse auditului tehnic din partea Federației Europene. Mai mult decât atât, pe toată perioada desfășurării evenimentului am garantat suport tehnic onsite și telefonic 24/7.

 

Rezultate
  • 2 data room-uri redundante
  • 600 porturi rețea cablate și acoperire wireless în toată clădirea
  • Peste 10 Tb date transmise din care 1 Tb prin infrastructură wireless
  • Comunicații neîntrerupte pe durata competiției pentru 450 utilizatori acreditați
  • 24/7 suport tehnic

Alte proiecte

Provocare Colaborarea noastră cu Brammer a început încă din anul 2003 în momentul inființării companiei

asset_24

Provocare În cadrul acestui proiect obiectivul principal a fost oferirea unei soluții hardware care să

asset_24

Provocare Proiectul derulat cu Vertiv România a vizat relocarea sediului acestora din cadrul Emerson și

asset_24