Vertiv România

Vertiv România

Provocare

Proiectul derulat cu Vertiv România a vizat relocarea sediului acestora din cadrul Emerson și amenajarea infrastructurii de curenți tari și curenți slabi pentru 4 etaje din noul spațiu de birouri. Acest proces a fost realizat conform anumitor termene stabilite inițial, iar soluțiile oferite trebuiau să asigure buna funcționare a tuturor proceselor companiei.

 

Soluții

Pentru a acoperi toate cerințele acestui proiect am urmat mai mulți pași. În primul rând, am realizat instalarea rețelei de date/voce. Ulterior, am asigurat alimentarea electrică și de siguranță pentru toate posturile de lucru. În continuare, au fost construite patru camere tehnice pentru echipamentele de rețea și servere, implementându-se în același timp sisteme de răcire redundată și de stingere cu gaz inert în data centere.

Mai departe, a fost realizată echiparea sălilor de conferințe cu display-uri profesionale, dar și cu echipamente de conferință video-audio. Acestui pas i-a urmat conceperea a trei săli multimedia dotate cu matrici video, controlate de pe sisteme touch screen, folosind soluțiile profesionale Kramer.

În continuare, a fost implementată o soluție centralizată de control acces și supraveghere video, garantându-se astfel securitatea personalului și a bunurilor din incintă. În final, am asigurat relocarea echipamentelor și punerea lor în funcțiune la noul sediu, precum și testarea lor.

 

Rezultate
  • 60 km cablu Cat6A instalat
  • 1300 porturi de date/voce
  • 4 camere tehnice rețea
  • 3 săli echipamente video-audio
  • 1 soluție control acces & CCTV

 

Alte proiecte

Provocare Colaborarea noastră cu Brammer a început încă din anul 2003 în momentul inființării companiei

asset_24

Provocare În cadrul acestui proiect obiectivul principal a fost oferirea unei soluții hardware care să

asset_24