fujitsu netitworks

NetiTworks și Fujitsu: o colaborare de succes pentru transformarea digitală a companiilor

Fujitsu este unul dintre principalii furnizori de produse și servicii IT din piața internațională pe zonele de hardware, software, soluții de networking și de business. Fondată în 1935, compania are ca obiectiv principal crearea unei lumi mai sustenabile prin procesul de inovație. Pentru a atinge acest obiectiv, ei își dezvoltă continuu capacitatea de a interacționa productiv cu societatea globală, continuând în același timp să realizeze schimbări agile și să creeze valoare în zona de IT.

Oferind o gamă largă de produse, compania are aproximativ 130.000 de angajați, fiind prezentă în 180 de țări. Printre acestea se numără și România, unde compania a înregistrat un succes considerabil, remarcându-se ca lider de piață în zona IT și dezvoltând numeroase parteneriate de-a lungul existenței sale.

Una dintre aceste colaborări de succes a fost încheiată chiar cu netiTworks, chiar în perioada în care business-ul nostru activa sub numele de Elektroweigl. Parteneriatul nostru are o istorie de mai mult de 15 ani, în tot acest timp conlucrând pentru a asigura disponibilitatea pe piața din România a celor mai eficiente soluții de securitate, sisteme wireless profesionale și soluții de infrastructură a datelor.

Astfel, în cadrul evenimentului anual Fujitsu Romania Gala Awards din 2021, am fost onorați cu premiul SMB Partner of the Year 2020. Această distincție este un rezultat al numeroșilor ani de parteneriat de succes. Ea vine să completeze încă trei premii obținute de-a lungul colaborării, anume Highest Growth Select Partner în 2012, Highest Growth Channel Partner în 2013 și Partner of the Year pentru perioada 2017-2018. Parteneriatul nu se va opri însă aici, noi propunându-ne să continuăm colaborarea în scopul de a oferi companiilor din România accesul la soluții inteligente de transformare digitală.

În prezent, organizațiile pun un accent semnificativ pe date și, implicit, pe transformarea digitală din cadrul acestora. Mai mult ca oricând, business-urile evaluează oportunitățile lor la nivel de date pentru a-și dezvolta operațiunile și a-și crește competitivitatea în segmentul lor de activitate. Captarea, integrarea și valorificarea informațiilor reprezintă cheia succesului în prezent, pe acestea bazându-se și deciziile informate de business, care pot influența radical statutul unei companii.

Controlul, protecția și securizarea datelor reprezintă însă provocări majore pentru organizații, pe care de cele mai multe ori acestea reușesc să le depășească doar prin intermediul unui parteneriat. De aceea, împreună cu Fujitsu, ne propunem să oferim cele mai bune soluții pentru transformarea digitală și pentru crearea unei lumi bazată pe date.

Printre sistemele prin care acest obiectiv poate fi atins se numără noua generație de soluții de stocare date Fujitsu Storage ETERNUS, care oferă un echilibru între cost și performanță, susținând creșterea continuă a companiilor prin nivelul ridicat de scalabilitate. Ele consolidează informațiile în cadrul bazelor de date de mari dimensiuni și oferă capacitatea de a integra ușor aplicații noi, destinate eficientizării proceselor complexe de lucru din cadrul unei organizații.

Acestea sunt susținute de noua generație de sisteme PRIMERGY, care oferă servere optimizate pe nevoile de muncă și cererile de business ale fiecărei companii. Ele favorizează astfel tranziția într-o lume a datelor, fiind capabile să gestioneze orice volum informațional.

Indiferent de dimensiunea afacerii tale – întreprindere mare cu diverse locații sau companie mică sau medie cu un spațiu și buget limitat – o alegere corectă a serverului din generația PRIMERGY poate transforma conținutul informațional într-un fundament de business. Astfel poți asigura o continuitate a operațiunilor fără întreruperi neprevăzute și o accelerare a volumului de muncă, care conduce implicit spre o reducere a timpilor și a costurilor.

 

Transformarea digitală și infrastructura bazată pe date devin precepte moderne ale funcționării eficiente a business-urilor. Fiind certificați ca Fujitsu Select Partner Servers and Storage, NetiTworks își propune să favorizeze procesul de digitalizare și, cu ajutorul soluțiilor Fujitsu, să ofere companiilor cele mai bune instrumente și sisteme pentru dezvoltarea lor.

Alte articole