stocare si recuperare date

Soluții eficiente de stocare și recuperare a datelor

NAKIVO Backup & Replication v10.4

Este acum disponibil cu noi caracteristici îmbunătățite de protecție împotriva atacurilor cibernetice. Cea mai nouă versiune introduce:

  • Immutable Repository. Activează „imunitatea” pentru copiile de rezervă și copiile trimise către un echipament de stocare local bazat pe Linux. Copiile de rezervă sunt protejate împotriva modificării, ștergerii sau criptării prin ransomware și se pot utiliza pentru recuperare atunci când este necesar. Odată setată perioada de „imunitate”, aceasta nu poate fi schimbată sau ridicată de nimeni, cu excepția superutilizatorilor.
  • Instant Granular Recovery for Nutanix AHV. În mediile Nutanix AHV, recuperați instant fișiere și obiecte ale aplicațiilor în Microsoft SQL Server, Microsoft Exchange și Active Directory din copiile de rezervă. Cu copii de rezervă consistente, recuperările sunt rapide, iar datele sunt utilizabile imediat fără a fi necesară configurarea. Se poate efectua recuperarea către mașina virtuală originală, o altă mașină virtuală sau se pot exporta datele într-o locație personalizată fără a se recupera întreaga mașină virtuală.
  • Two-Factor Authentication. Activarea autentificării în 2 pași (2FA) pentru a preveni accesul neautorizat la activitățile dumneavoastră de protecție a datelor. Autentificarea cu doi factori creează un strat suplimentar de securitate cu coduri generate prin Google Authenticator, ceea ce face imposibilă conectarea la soluție de către persoanele neautorizate.

 

NAKIVO Backup & Replication și Dell EMC Data Domain Boost

Cantitatea de date comerciale a crescut exponențial în ultimii ani. Acest lucru duce la două probleme majore pentru companii. Prima este cantitatea de stocare, care este ocupată acum de copiile de rezervă, iar a doua este încărcarea semnificativă a rețelei prin operațiunile de backup.

NAKIVO Backup & Replication și Dell EMC Data Domain Boost oferă o soluție combinată pentru aceste provocări. Prin utilizarea NAKIVO Backup & Replication împreună cu deduplicarea la sursă a Dell EMC Data Domain Boost, puteți efectua copii de rezervă a mașinilor virtuale cu până la 50% mai rapid, reducând în același timp dimensiunea copiilor de rezervă până la 94%. Aceasta înseamnă o decongestionare a rețelei și o economie a spațiului de stocare în același timp.

Integrarea Dell EMC Data Domain Boost vă permite să reduceți consumul de stocare de până la 17 ori și să accelerați backupul mașinilor virtuale.

Alte articole